HTML

Buddhaképző

Friss topikok

  • Csaba Csík: Hogyhogy? Mi baj anyukáddal? (2014.01.21. 13:24) Emeld a tétet
  • Iron1: @Blobov: Vagy megoldom máshogy, ugyebár. :D (2013.07.14. 23:22) Felszabadulás

Mindennapi megvilágosodások és egy darab sajt

2013.08.13. 17:55 Iron1

Legjobb olvasói komment evör

- A blogstatisztikában van egy ütős nap. Szerdán egyetlen ember nézte a blogot, de 48 oldalletöltést generált. Többször végigolvasta valaki alighanem. :D

- Az ufó-egyetemen (földi szlengbe átültetett kifejezés, ez valójában: Hfiedw Mit'ydal Crq - a Mit'ydal bolygó legismertebb intergalaktikus tudásközpontja) emberi buddhológiából írja a szakdolgozatát a fiatal, ám tehetséges Hrofsx Whkk, és ehhez volt szüksége a blogod beható tanulmányozására a szerdai napon (földi megnevezés). A későbbiekben mindazt, amit leírtál, összeveti az újszansz'krit, zeyrg, és szíriuszi elérhető kutatásokkal, és amennyiben munkáját beválasztják a Mit'ydali Kamara 13 legjobbja közé, úgy a protokoll előírja, hogy neked külön díszkötéses példányt küldjön belőle - természetesen az egyik általad ismert földi nyelvre átültetve - 3 mit'ydali héten belül. Szíves türelmedet kéri, mivel a bolygóközi időeltolódás miatt ez földi években számolva körülbelül 653-711 évet fog igénybe venni.

------

Asszem, a blog kb. bezárhat. Értelmes barátaim vannak. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buddhakepzo.blog.hu/api/trackback/id/tr955459416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása